PIZZA TALIA VILVOORDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Talia Vilvoorde. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 5:28 Délicieux trop bon le Kapsalon . Livraison Rapid
11 jun 2024 om 1:13 niet de juiste bestelling , spreken geen Nederlands , en afhaken in uw GEZICHTT !!!!!
6 jun 2024 om 7:26 J’ai commandé une barbecue et une creamy chicken. J’ai reçu une autre pizza à la place de ia creamy
20 mei 2024 om 22:35 Trop bon livraison rapide même le soir vous êtes les meilleurs
20 mei 2024 om 13:56 C'était très bon, délicieux et service rapide
20 mei 2024 om 5:45 Amazing taste I will surely order again
17 mei 2024 om 21:30 Heel lekker Pizza, super vriendelijk leverancier
12 mei 2024 om 23:27 Delicious pizza Arrived quickly
10 mei 2024 om 10:30 La livraison a duré plus d’une heure 30! C’était tellement long que nous nous sommes endormi à force d’attendre. Une fois les pizzas livrées nous n’avions même plus faim tellement nous étions déçu du service. Et le service client était désastreux!!!
21 apr 2024 om 4:11 Slechte pizza! Niet te eten bahh
11 apr 2024 om 11:47 Ik bestel een bbq chicken maar ik krijg een pizza zonder bbq saus? De kip op de pizza stinkt naar curry??
11 mrt 2024 om 21:37 Sehr leckere Pizza