PIZZA TALIA VILVOORDE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Talia Vilvoorde. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 11:47 Ik bestel een bbq chicken maar ik krijg een pizza zonder bbq saus? De kip op de pizza stinkt naar curry??
11 mrt 2024 om 21:37 Sehr leckere Pizza
8 mrt 2024 om 18:46 Meer dan 1u45 op men bestelling gewacht dat koud bleek te zijn.
7 mrt 2024 om 22:36 Levering veel te lang Eten ni ok
19 feb 2024 om 21:37 Le chauffeur ne sait même pas où livrer ni communiquer
19 feb 2024 om 0:01 The best pizza in town . very tasty and fast delivery
18 feb 2024 om 22:23 Twee uur moeten wachten..weet dat het druk kan zijn maar toch.. Heb gebeld om te vragen waar de bestelling bleef en er was blijkbaar een probleem Spreken ook geen Nederlands, alleen maar Frans of Engels
16 feb 2024 om 1:06 Top
14 feb 2024 om 8:40 2uur en 1/2 duurde het . Er was blijkbaar iets misgelopen … En ik kreeg al een mail voor de beoordeling nog voor het eten er was ! Achteraf wel een voucher v 20% bij volg aankoop . Pizza’s waren wel heel lekker
7 feb 2024 om 0:17 Pizza scampi royal super lekker
30 jan 2024 om 2:08 It is my first time I order here and what I hear about u guys it’s really true . Delicious pizza delivery was fast .
26 jan 2024 om 8:09 Snel geleverd, alles nog goed warm en lekker